Inspiratieboek  


Prachtige wellness donderdag 26 maart 2015

In samenwerking met Stijlvol Wellness - en soms zeggen foto's meer dan duizend woorden. Kijk en geniet!


Kerkgebouw de Poort zaterdag 16 augustus 2014

De natuurstenen vloer van de zaal en toiletten beslaat 1550 m2. Deze moet zeer strak worden gelegd, en dat in samenwerking met vrijwilligers. Daarvoor was een goede coordinatie nodig. De vloer moet immers zeer lang meegaan. Het resultaat is een prachtig strak gebouw waar veel mensen elkaar kunnen ontmoeten binnen een lichte, open omgeving. 


Licht in de badkamer, Espel maandag 19 mei 2014

De twee badkamers en een wc-ruimte moesten grondig aangepakt worden. Liefst tegelijk. Dat kan, maar geeft een praktisch probleem. Oplossing: een douchewagen met wastafel, wc en douche. Dat betekende comfort voor de bewoners tijdens deze grote klus. Zo kon rustig nagedacht worden over de indeling. Door het grote dakraam is het mooi licht, en zijn alle ruimtes nu mooi praktisch en modern.


Unieke Engelse badkamer, Scherpenzeel woensdag 9 april 2014

Een boerderij op het platteland vlakbij natuurgebied de Weerribben, daar past een bijzondere badkamer bij. De badkamer is echt iets bijzonders geworden met de specifieke Engelse stijl. Voor Ultrabad een uitdaging door de aparte maten van de aansluitingen. Een grondige aanpak was nodig aangezien sommige leidingen lek bleken. Daar hoeven de bewoners zich voorlopig geen zorgen meer over te maken. In plaats daarvan genieten, vanuit het ligbad met uitzicht over de natuur.


Open haard als blikvanger! woensdag 2 april 2014

Deze open haard neemt een centrale plek in binnen de woonkamer. Op zich zag de haard er mooi uit met de gesausde afwerking. De bewoners wilden er echter een blikvanger van maken. En dat is gelukt! Kijk maar eens naar deze prachtige afwerking met stones muur.


Stijlvol en praktisch maandag 16 december 2013

Voor een optimale indeling ging de projectleider van Ultrabad samen met de bewoonster naar de Badenmarkt, om daar te adviseren betreft de verschillende onderdelen binnen de badkamer.  Een praktische en slimme inrichting was het doel. Het badmeubel is speciaal gemaakt door een meubelmaker, precies naar wens van de bewoonster.


Moderne badkamer in Urk maandag 11 november 2013

De bewoonster bedacht een badkamer die helemaal anders is dan anders. Ultramodern welteverstaan. Een betonnen wastafel met daarboven een inbouwkraan, een praktische nis in de douche en je kan er niet omheen: de prachtige wand van gekleurde blokken. Die blokken moesten dan wel weer een voor een op elkaar gelijmd worden. Het team van Ultrabad houdt van zulke klussen.


Ultrakleine badkamer maandag 14 oktober 2013

Twee meter lang. 1 meter breed. Dit werd een puzzel. Het resultaat is een badkamer van formaat. Klein maar toch praktisch. Meer hoeven we niet te zeggen.


Badkamer met leuk detail, Emmeloord maandag 22 juli 2013

Deze bouwvak niet op vakantie, maar dan wel de badkamer compleet vernieuwen. Dat was de wens van deze hartelijke bewoners. 

In nog geen twee weken is alles gesloopt en weer opgebouwd. Het werd een compleet eigen ontwerp van de bewoners. De zwarte vloer met grijze tegels is een gewaagde, moderne kleurstelling. Door de spots en het grote raam is er echter voldoende licht. Het resultaat is prachtig. 

Leuk en uniek detail is de nis in de ombouw van de wc speciaal bestemd voor de wc-rolletjes. Goed bedacht door de bewoners.


Woonmagazine april 2013 donderdag 25 april 2013

Ultrabad in het woonmagazine 2013:

Toen Riekelt en Alie Loosman op De Noord 119 gingen wonen, was alleen de badkamer niet naar de zin. Eenmaal gesetteld bleef deze echter 27 jaar zitten. De nodige vervanging leidde onlangs tot een renovatie door Ultrabad van de badkamer, het toilet, de bijkeuken en alle plafonds beneden. Deze allrounders op het gebied van renovatie gaven nuttige tips, stuurden de juiste mensen aan en zorgden ervoor dat afspraken werden nagekomen. ,,Hun specialiteit, het tegelwerk, ziet er keurig uit en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden klanten.” 


Snelle inbouw in Emmeloord zondag 3 maart 2013

Deze badkamer moest snel ingebouwd worden. En dit tegen een heel scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Beide is mogelijk bij Ultrabad. De badkamer is dan ook in één week ingebouwd. 


Unieke badkamer in Swifterbant maandag 18 februari 2013

Deze badkamer was precies uitgekiend door de bewoners. Een goede vriend van de bewoners is meubelmaker welke prachtige inbouwkasten heeft gemaakt. 

De grote tegels van 60 x 30 moesten daar naadloos en strak op aansluiten. Maatwerk waarbij goed overleg extra belangrijk is.

Mooie details zijn de wasmand die verwerkt is in de muur. Verder geven de kasten met RVS randen een zeer nette uitstraling.


Rolstoelvriendelijke badkamer maandag 14 januari 2013

Een rolstoelvriendelijke badkamer op de begane grond. Dit op de plek waar eerst de hobbyschuur van de bewoner was. Voor deze uitdaging was Ultrabad het aanspreekpunt.

In samenwerking met gemeente Dronten is er een keuze gemaakt uit artikelen die geschikt zijn voor dit unieke type badkamer. De plaatsing van het sanitair is daarbij uitermate belangrijk. Alle ruimtes zijn bijvoorbeeld drempelloos.

De schuur is opgesplitst in een badkamer en hobbykamer. Verder is de slaapkamer daarachter grondig aangepakt. 

Ook bestond de klus uit het leveren en plaatsen van de gehele pui, het verven van de  slaapkamer en het stucen i.s.m. Vlak en Strak uit Urk.


Restaurant en ijssalon in het stadhuis van Lelystad maandag 24 december 2012

Om gezelligheid en sfeer toe te voegen in het centrum zijn een restaurant en ijssalon gebouwd in het moderne stadhuis van Lelystad. Een perfecte klus voor Ultrabad. Het project bestond uit het betegelen van het toilet en de entree daarvan.


In overleg met gemeente Lelystad is gezocht naar een geschikte tegel. Gekozen is voor de Moza XXL. Deze unieke tegels in de wc´s zijn wel 120 breed en 30 cm hoog! Om deze tegels te plaatsen was specialistische vakkennis nodig.

Kijk ook naar dit filmpje


Schitterende badkamer in Meeden woensdag 17 oktober 2012

Ultrabad was voor de bewoners het aanspreekpunt voor het plaatsen van het plafond, elektra, (buiten)kozijnen, deuren, trap, plaatsen van de tussenmuren en het stucwerk. 


Deze klus was een ingrijpende renovatie van de hal, badkamer en douche. Binnen drie weken werd alles aangepast naar het ontwerp van de bewoners. Daarbij werd een deel van de hal betrokken bij de badkamer en douche. De bewoonster inspireerde de monteurs door haar enthousiasme  Haar passie voor het ontwerpen van de badkamer en het maken van de foto's is te zien. Kijk snel en geniet.


Prachtige badkamer in Dronten donderdag 30 augustus 2012

Deze badkamer was lange tijd geleden de meest luxe uitvoering, maar had inmiddels een totale make-over nodig. De eigenaar, architect van beroep heeft de badkamer totaal zelf naar wens ontwikkeld. Ultrabad heeft de badkamer totaal naar wens van hem ontwikkeld. Een unieke samenwerking!


Vloer, keuken, steigerhout, wc, plinten etc. dinsdag 14 augustus 2012

Maak kennis met Ultrabad op een geheel andere manier. Niet alleen is de natuursteen vloer getegeld, maar is ook de keuken geplaatst, de steigerhouten wand getimmerd en ga zo maar door. 1 aanspreekpunt voor het complete project - Ultrabad! Verder is uniek aan de tegels achter de wc, dat deze gezaagd zijn van de overgebleven tegels van de natuursteen vloer. Dit met een schitterend resultaat.


Complete badkamer te Urk donderdag 2 augustus 2012

Het handgemaakte badmeubel van hout is uniek. Daarvoor is er samengewerkt met een interieurbouwer. De klant had gekozen voor één aanspreekpunt om het badmeubel naar haar wens te laten maken. Daarom heeft ze gekozen voor Ultrabad. 


Badkamer zaterdag 21 juli 2012

Dit badmeubel is helemaal handmatig gemaakt door de tegelzetters van Ultrabad. Samen met de klant is een ontwerp ontwikkeld, en dat is wat dit meubel uniek maakt. 

De vloer en het badmeubel zijn geheel gemaakt van natuursteen.


Douche, vloer in kamer en keuken vrijdag 20 juli 2012

Bij dit project is de natuursteen vloer in de keuken en kamer gelegd. Ook zijn de tegels op de wand achter het aanrecht geplaatst. Het was een compleet project waarbij tevens de douche en toiletruimte zijn betegeld. 


Groot tegelproject Berechja College Urk dinsdag 17 juli 2012

Scholengemeenschap Berechja College te Urk is in 2012 compleet gerenoveerd. Binnen dit project zijn 8 doucheruimtes en 5 toiletgebouwen compleet betegeld door het team van Ultrabad.


Terrasvloer buiten woensdag 11 juli 2012

Deze prachtige terrasvloer is buiten gelegd bij een woning in Lekkerkerk.


Natuursteen vloer dinsdag 3 juli 2012

Binnen een apparementencomplex in Bergendal is deze natuursteen vloer gelegd binnen een apparement


Inspiratieboek badkamers zondag 1 juli 2012

U zoekt inspiratie voor een badkamer? Klik op de foto's voor een prachtig overzicht!